Vendégszerző Kft. "v.a." végelszámolás miatti jogi nyilatkozat és utódlás

Tisztelt ügyfelem!

A nemetcsaladipotlek.hu jogi háttere megváltozik, amellyel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom:

2020.08.01-től a Vendégszerző Kft. végelszámolását kezdeményeztem, magyarul a céget gazdasági okok miatt megszüntetem. A végelszámolás jogi folyamatának végéig a cég Vendégszerző Kft. "v.a." néven működik tovább.

A német családi pótlékkal kapcsolatos szolgáltatásom, a hozzá kapcsolódó weboldalam, a nemetcsaladipotlek.hu, valamint a Facebook oldalam nem szűnik meg, azt egyéni vállalkozóként folytatom tovább. A német családi pótlékkal kapcsolatos a végelszámolás lezártáig megkötött korábbi és érvényben lévő szerződésekért a továbbiakban Nyáry Gusztáv, egyéni vállalkozóként vállalok felelősséget. A Vendégszerző Kft.-vel megkötött német családi pótlékkal kapcsolatos szerződésekben vállaltakat tehát maradéktalanul teljesítem, ez természetesen a pénzvisszafizetési garanciára is érvényes.

A Kft. végelszámolását követően egyéni vállalkozóként továbbra is immáron összevont szolgáltatásommal - tehát teljes és elakadt német családi pótlék ügyek intézésével, valamint minden német nyelvű ügyintézéssel és levelezéssel - állok szíves rendelkezésére.

Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban is keressen bizalommal.

Nyáry Gusztáv, Vendégszerző Kft "v.a.", ügyvezető, egyéni vállalkozó

Budapest, 2020.08.26.

Kapcsolat